Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

SKAG - Σχολικά είδη

Πριν λιγο καιρό μου έστειλε η εταιρία Skag υπέροχα σχολικά τετράδια και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα τετράδια πήγαν για καλό σκοπό σε τοπική φιλανθρωπική ομάδα και ευχαριστώ πολύ την Skag που δέχτηκε. Δείτε παρακάτω τι μου έστειλαν και καιρός να μάθουμε λίγα πράγματα γι αυτή την εταιρία...Εταιρεία 

 Άνθρωποι που δημιουργούν για ανθρώπους που εξελίσσονται


Εδώ και 56 χρόνια, εμείς στην SKAG, δημιουργούμε προϊόντα για ανθρώπους που μαθαίνουν, εξελίσσονται, εμπνέουν και εμπνέονται.

Από ένα απλό τετράδιο μέχρι ένα κλασέρ γραφείου, τα προϊόντα μας φτιάχνονται από τις καλύτερες πρώτες ύλες, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες.

Όμορφα, λειτουργικά αλλά κυρίως, διαχρονικά, είναι φτιαγμένα για να βοηθούν τους ανθρώπους στο προσωπικό τους ταξίδι στη γνώση, τη σκέψη, την επικοινωνία και κάθε μορφή δημιουργικής έκφρασης.

Στην πρώτη μολυβιά μιας ζωγραφιάς σε ένα μπλοκ, στο πρώτο γράμμα της αλφαβήτου που θα σχηματιστεί σωστά σε ένα τετράδιο, στην πρώτη σκέψη που θα γραφτεί σε ένα σημειωματάριο, στο ξεκίνημα κάθε προσπάθειας αλλά και στη συνέχισή της, η SKAG είναι πάντα εκεί.

Αυτό άλλωστε αποτελεί και την έμπνευσή μας για να συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και αγάπη αυτό που κάνουμε: να καινοτομούμε, να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, να ανακαλύπτουμε καινούργιους δρόμους και να δημιουργούμε προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους να μετατρέπουν τις ιδέες τους σε επιτεύγματα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

www.skag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου