Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Book Review: Αιχμάλωτη στην αγκαλιά σου

Book Review: Αιχμάλωτη στην αγκαλιά σου

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ο Γκίντεον με φωνάζει άγγελό του, αλλά εκείνος είναι το θαύμα στη ζωή μου. Ο πανέμορφος, λαβωμένος πολεμιστής μου, τόσο αποφασισμένος να εξοντώσει τους δαίμονές μου, αρνούμενος να αντιμετωπίσει τους δικούς του.

Οι όρκοι που ανταλλάξαμε έπρεπε να μας είχαν κάνει άτρωτους. Αντίθετα, όμως, άνοιξαν παλιές πληγές, αποκάλυψαν ανασφάλειες και προσείλκυσαν εχθρούς που διψούσαν για εκδίκηση. Τον ένιωθα να γλιστράει από την αγκαλιά μου, έβλεπα τους μεγαλύτερους φόβους μου να γίνονται πραγματικότητα, την αγάπη μου να δοκιμάζεται με τρόπους που δεν ήμουν βέβαιη ότι είχα τη δύναμη να αντέξω. 

Στην πιο φωτεινή στιγμή της ζωή μας, εισέβαλε το σκοτάδι του παρελθόντος του, απειλώντας όλα εκείνα για τα οποία παλέψαμε τόσο σκληρά. Ήρθαμε αντιμέτωποι με μια φρικτή επιλογή: να επιστρέψουμε στην οικεία ασφάλεια της ζωής που είχαμε προτού γνωρίσει ο ένας τον άλλον ή να πολεμήσουμε για ένα μέλλον που ξαφνικά φάνταζε απατηλό όνειρο…

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Τουλίπα

Προσωπική γνώμη:
 Ξεκίνησα να διαβάζω τη τριλογία με επίφυλαξη ωστόσο δεν το μετάνιωσα καθόλου. Διαβάζοντας το τέταρτο βιβλίο της σειράς ομολογώ ότι τα έχει όλα: πάθος, μυστήριο, ερωτισμό! Σου προκαλεί απίστευτα συναισθήματα και η πλοκή του είναι ασυνήθιστη και ιδιαίτερη. Το "Αιχμάλωτη στην αγκαλιά σου" διαφέρει από τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς.  Το λεξιλόγιό του είναι ιδιαίτερα πικάντικο και πολλές φορές θα σε κάνει να κοκκινίσεις. Η αφήγηση γίνεται τόσο από την μεριά της Εύας όσο κι από την μεριά του Γκίντεον. Ομολογώ ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και μπορεί να το διαβάσει κανείς πολύ εύκολα σε λίγες μόνο μέρες. Ωστόσο, η σειρά θα μπορούσε να ολοκληρωθεί σε λιγότερα βιβλία. Όμως, αν είστε φαν του είδους σίγουρα θα το απολαύσετε και μάλιστα πολύ περισσότερο από το προηγούμενο βιβλίο της σειράς.  

Διαβαστε περισσοτερα για το συγκεκριμενο βιβλιο εδω
www.psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου