Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Review: Μετα / Φίλα Με

Κορίτσια μου ακολουθεί το δεύτερο Review πάνω στα υπόλοιπα δύο βιβλία που διάβασα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Ακολουθούν οι περιλήψεις και οι κριτικές μου πάνω στα δύο αυτά βιβλία. Αν τα έχετε διαβάσει, αν έχετε ακούσει γι αυτά φυσικά και περιμένω τη γνώμη σας και εννοείτε δικές σας προτάσεις για βιβλία γι αυτό το καλοκαίρι που αγαπήσατε και λατρέψατε! Πάμε να τα δούμε λοιπόν...

ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ Η ΤΕΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΝΤΙΝ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Η ΖΩΗ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ
Η Τέσα έχει ήδη το τέλειο αγόρι. Γιατί, λοιπόν, προσπαθεί τόσο πολύ να ξεπεράσει τη δική της πληγωμένη περηφάνια και την προκατάληψη του Χάρντιν για τα καλά κορίτσια όπως αυτή;
Ή μήπως... έτσι είναι ο έρωτας;
Το fanfiction Μετά της Anna Todd έχει καταγράψει πάνω από ένα δισεκατομμύριο αναγνώσεις διαδικτυακά, προσελκύοντας αναγνώστες από ολόκληρο τον πλανήτη.
Γνωρίστε τώρα κι εσείς το πιο πολυσυζητημένο βιβλίο του ίντερνετ!
Ένα καλό κορίτσι, η Τέσα, διατηρεί σχέση με ένα γλυκό και αξιόπιστο αγόρι.
Έχει μόλις μετακομίσει στην εστία του κολεγίου ως πρωτοετής, όταν συναντά τυχαία τον Χάρντιν.
Με ανακατεμένα μαλλιά, έντονη αγγλική προφορά, τατουάζ και σκουλαρίκι στα χείλη, ο Χάρντιν είναι ωραίος και διαφορετικός απ’ ό,τι εκείνη έχει συνηθίσει.
Όμως για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο της συμπεριφέρεται η Τέσα θα έπρεπε να τον μισεί.
Και όντως τον μισεί, ώσπου βρίσκεται μόνη μαζί του στο δωμάτιό του.
Κάτι στη σκοτεινή διάθεσή του την ελκύει και, όταν φιλιούνται, την πλημμυρίζει ένα πρωτόγνωρο πάθος…

Αρ. σελίδων: 624



Εκείνη είναι όμορφη, δημοφιλής - και δεν έχει δώσει ακόμα το πρώτο της φιλί.
Εκείνος είναι το "κακό παιδί" του σχολείου, που μπλέκει σε καβγάδες και οδηγεί μηχανή.
Όταν η Ελ φιλιέται με το μεγαλύτερο αδερφό του καλύτερού της φίλου, Λι, σε ένα διαγωνισμό φιλιού στο σχολείο, η ζωή της ανατρέπεται.
Ο χρόνιος, ανομολόγητος έρωτάς της για τον Νόα παίρνει σάρκα και, παρότι εκείνη αδυνατεί να το πιστέψει, οι δύο έφηβοι ερωτεύονται.
Ο φόβος της Ελ μήπως κλονιστεί η φιλία της με τον Λι ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα και ανώδυνα και από τους δύο. Όταν όμως ο Νόα αναχωρεί για το Χάρβαρντ, στην άλλη άκρη της χώρας, θα λειτουργήσει η εξ αποστάσεως σχέση;
«Και τώρα θα τον φιλούσα. Το ήξερα πως δε χρειαζόταν να το κάνω αν δεν το ήθελα. Κανείς δεν μπορούσε να με αναγκάσει. Και αυτό ήταν το χειρότερο απ’ όλα: Ήξερα πως είχα την επιλογή να αρνηθώ, αλλά δεν μπορούσα.
Σκύψαμε και οι δύο μπροστά. Κι αν είχε κολλήσει μαλλί της γριάς στα δόντια μου; Κι αν είχα περίεργη γεύση; Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα! Το πρώτο μου φιλί...»

Αρ. σελίδων: 349

Μετά - After: Η κριτική μου: Το βρήκα τυχαία στο Wattpad όπου και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά από τη συγγραφέα του. Ναι ήταν ενδιαφέρον. Το διάβασα στην αγγλική έκδοση όσπου κουράστηκα και το αγόρασα τελικά στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη. Είχε πάνω από 1 διεκατομμύριο αναγνώστες! Ουαου! Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, πολλές σελίδες, πολλά γεγονότα, όμορφα περιγραφόμενα όλα και πολύ πολύ νεανικό. Δεν το άφηνα με τίποτα. Ναι μπορεί να έκανα 1 εβδομάδα σχεδόν να το διαβάσω αλλά μου άρεσε τόσο πολύ που ανυπομονώ για την έκδοση και των επόμενων βιβλίων. Πραγματικά σας το συστήνω είναι πολύ ωραίο. Αν μάλιστα χρειάζεστε μια μικρή εξάσκηση στα αγγλικά σας τότε διαβάστε το στα Αγγλικά θα σας βοηθήσει. Το λεξιλόγιο είναι απλό χωρίς καμιά δυσκολία. Διαφορετικοί χαρακτήρες και υπέροχη ιστορία. Αν και δεν είχε τύχει ποτέ να διαβάσω fanfiction τώρα το λάτρεψα! Τέλειο!

Φίλα Με: Η κριτική μου: Μια κοριτσίστικη ρομαντική ιστορία. Το συστήνω κυρίως σε έφηβες. Μια συγγραφέας που επίσης διακρίθηκε μέσα από το Wattpad και έκλεψε την καρδιά των αναγνωστριών της γι ακόμη μια φορά. Πλέον είναι μια επιτυχημένη συγγραφέας και μπράβο της! Ένα χαλαρό ξεκούραστο και καθόλου αγχωτικό βιβλίο σχετικό με τους πρώτους εφηβικούς μας έρωτες και Περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια και ακρίβεια τη ζωή των εφήβων, δυσκολίες, προβλήματα, ξενύχτια, αλητείες και τα σχετικά! Μου άρεσε πολύ! :)

Τα παραπάνω βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Λιβάνη

www.livanis.gr


Φιλάκια
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου