Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Book Review: Κρυφές Αμαρτίες - Ρεμπέκα Τζειμς

Book Review: Κρυφές Αμαρτίες - Ρεμπέκα Τζειμς

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ακόμη ονειρεύομαι το σπίτι της Άννα. Στα όνειρά μου το σπίτι έχει κακές προθέσεις. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν έφταιγε το σπίτι για ό,τι συνέβη. Ήταν οι άνθρωποι και οι αμαρτίες τους…

Ο Τιμ Έλισον νοικιάζει ένα φτηνό δωμάτιο στο Φέιρβιου, μια εκπληκτική βίλα στο Σίντνεϊ, και πιστεύει πως η τύχη τού χαμογέλασε. Υπάρχει, όμως, ένας αδιαπραγμάτευτος όρος: είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις εξωτερικές δουλειές της εχθρικής, ασυνήθιστης και κλεισμένης στον εαυτό της ιδιοκτήτριας, της Άννα Λόντον. Μυστήρια, σχεδόν τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν στο σπίτι τις νύχτες και ο Τιμ αναρωτιέται μήπως η επιλογή του ήταν λάθος. Σιγά σιγά, ωστόσο, τα αισθήματά του για την Άννα αλλάζουν και, όταν το παρελθόν επιστρέφει ζητώντας εκδίκηση, ο Τιμ βρίσκεται άθελά του παγιδευμένος στη δίνη.

Ένα θρίλερ με απρόοπτο τέλος, που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα.
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Προσωπική Άποψη:
Είναι το δεύτερο θρίλερ που διαβάζω και έχω μείνει άφωνη ήδη από το απρόοπτο τέλος του βιβλίου. Η ιστορία του με συγκλόνισε και με έκανε να μην μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα κι αυτό γιατί οι Κρυφές Αμαρτίες είναι ένα σπάνιο βιβλίο: είναι εντυπωσιακό, συναρπαστικό, μυστηριώδες και ανατριχιαστικό. Διαβάζεται καλύτερα το βράδυ. Η Ρεμπεκα Τζειμς εχει γράψει άλλο ένα βιβλίο με τίτλο Άσπονδες Φίλες. Οι Κρυφές Αμαρτίες με έκαναν να θέλω να διαβάσω και το πρώτο της βιβλίο. Ο τρόπος γραφής της μοναδικός. Το βιβλίο μου κράτησε συντροφιά για 3 μέρες και το διάβασα μονορούφι. Οι Κρυφές Αμαρτίες αποτελούν κατάλληλο ανάγνωσμα για τους λάτρεις του είδους. Είναι η απόδειξη μιας πένας που έχει πολλά να προσφέρει ακόμη. Πιστεύω πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα ήταν ιδανικό για μια κινηματογραφική μεταφορά.

Διαβάστε περισσότερα γι αυτό το βιβλίο εδώ
www.psichogios.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου