Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Beauty Review : Tiny Treasure town jewellery

Γεια σε όλες τις όμορφες κυρίες που παρακολουθούν τη σελίδα μου! Γιατί μικρές και μεγάλες είμαστε όλες κυρίες. Και θέλουμε να είμαστε κυρίες! Όμορφες, περιποιημένες... Για το λόγο αυτό σήμερα θέλησα να σας κάνω ένα διαφορετικό review το οποίο αφορά τα κοσμήματα. Πρόσφατα ήρθαν δύο κοσμήματα από την Αυστρία! Για να μην τα πολυλογώ όμως πάμε να σας δείξω και να σας μιλήσω λεπτομερώς γι΄ αυτά...


    Πριν μία εβδομάδα περίπου ήρθε στην πόρτα μου ένα όμορφο μικρό κουτάκι με δύο υπέροχα κοσμήματα από το εξωτερικό. Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και τα φτιάχνει μια συμπαθέστατη και γλυκύτατη κυρία, η Livia η οποία με βοήθησε πάρα πολύ και μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί της πολύ εύκολα και γρήγορα, γεγονός που δε το περίμενα λόγω διαφοράς ωρών. 

   Τα συγκεκριμένα τα είδα στη σελίδα της την οποία βρήκα τυχαία και εντυπωσιάστηκα. Είχε υπέροχα σχέδια, μοναδικά, πολύ διαφορετικά απ΄ ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ορισμένα από αυτά, όπως το κολιέ μου, έχουν φτιαχτεί με πηλό. Μεγαλώνοντας τείνω να αγοράζω περισσότερο κοσμήματα με αλυσίδα παρά με σχοινάκια κλπ. Έχω την εντύπωση ότι η αλυσίδα δείχνει πιο όμορφη πάνω στο δέρμα σου σε σχέση με τα σχοινάκια. Ωστόσο, γούστα είναι αυτά και νομίζω ότι το κάθε αξεσουάρ το φοράς ανάλογα με την περίσταση.



   Η Livia λοιπόν αγαπάει οτιδήποτε είναι χειροποίητο. Φτιάχνει πανέμορφες δημιουργίες και έχει μεράκι και θέληση για να βγάλει όλη αυτή την όμορφη δουλειά προς τα έξω και να την προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε διαθέτει κατάστημα στην Αυστρία ωστόσο έχει web shop (διαδικτυακό κατάστημα) και μπορείτε να κάνετε από εκεί τις παραγγελίες σας. Αξίζει να επισημάνω ότι στέλνει παραγγελίες σε όλο τον κόσμο και κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους χάρη στο ταλέντο που διαθέτει και την καλοσύνη της! Επιπλέον, εκτός από κοσμήματα πουλάει και είδη για κοσμήματα όπως χάντρες, σχοινάκια, αλυσίδες και πολλά άλλα.

   Τα κοσμήματα που επέλεξα εγώ από το web shop της Livia είναι ένα κρεμαστό κολιέ με μωβ όμορφα πήλινα λουλούδια και ένα ζευγάρι κρεμαστά πράσινα σκουλαρίκια. Πρώτη φορά βλέπω τόσο λεπτομερή και σχολαστική δουλειά κι έχω εντυπωσιαστεί. Είναι τόσο καλοφτιαγμένα που φοβάσαι να τα φορέσεις μη τυχόν και τα χαλάσεις. Είναι υπέροχα! Μπορώ να τα κοιτάω για ώρες! Τον τελευταίο καιρό τα φοράω ολοένα και περισσότερο και τα χαίρομαι πραγματικά.

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε καλύτερα τα κοσμήματα και τις πληροφορίες των καρτών.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να ρίξετε μια ματιά στα χειροποίητα κοσμήματα της Livia μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα της στο Facebook και στο web shop της. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της και μέσω email στέλνοντας μήνυμα στο office@tiny-treasure-town.at Οι τιμές κυμαίνονται από προσιτές έως ολίγον ακριβές. Η παραγγελίες σας έρχονται μέσα σε 10 το πολύ εργάσιμες μέρες και η εξυπηρέτηση είναι άψογη! Γνωρίστε την Livia και θα με καταλάβετε!

Μέχρι το επόμενο άρθρο να περνάτε όλοι καλά!!! 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ όμορφη ανάρτηση και μπλογκ!! Έχω και εγώ ένα, ρίξε του μια ματιά και γίνε ακόλουθος (εγώ έχω γίνει ήδη στο δικό σου)!

    Καλή συνέχεια

    Άρτεμις / www.artemisquest.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή