Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΚΙΤΕ HELLAS


Σήμερα το πρωί μου ήρθε ένα πανέμορφο δεματάκι στο σπίτι γεμάτο κρέμες και φαρμακευτικά 

προιόντα που μου χάρισε η εταιρία KITE HELLAS!!

 

Και τι δεν είχε!!! Καλούδια για καλούδια!!!








Πρώτα όμως ας μάθουμε λίγα πράγματα γι αυτή την εταιρία:

H ΚΙΤΕ Ελλάς Ε.Π.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία με δυναμική παρουσία στην εγχώρια φαρμακευτική αγορά. Από το 1991 που δημιουργήθηκε, η Εταιρεία, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων Οίκων του εξωτερικού, έφερε στην Ελλάδα πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Η Εταιρεία διαθέτει πολύχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση του χώρου με ευρύ δίκτυο επαφών τόσο στον ελληνικό όσο και το διεθνή κλάδο του φαρμάκου. Το γεγονός αυτό της δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να κινείται ευέλικτα και με αξιοπιστία, αφού γνωρίζει σε βάθος τις διαδικασίες και τους νόμους που διέπουν τη φαρμακευτική αγορά. Επίσης, τα πολύπειρα στελέχη της έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των ξένων Οίκων δίνοντας λύσεις σε ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο μια αγαστή συνεργασία. Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα η Εταιρεία να χαίρει της εμπιστοσύνης και εκτίμησης των συνεργαζόμενων Οίκων διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η ΚΙΤΕ Ελλάς αντιπροσωπεύει αποκλειστικά προϊόντα των παρακάτω σημαντικών και διεθνώς αναγνωρισμένων Οίκων του Εξωτερικού:

  • Bausch & Lomb Pharmaceuticals U.S.A.
  • Norgine Limited UK
  • Lansinoh U.S.A.
  • mOmma (Lansinoh) U.S.A
  • Earth Friendly Baby (Lansinoh) U.S.A
  • Sanofi Aventis-Chattem U.S.A.
  • Forest Laboratories U.K. Limited
  • Schaer Pharma (Tentan A.G.), Switzerland
  • Novax Pharma- France
  • Alterna U.S.A.
  • Otosan- Italy
  • Bistos Co Ltd 

Η ΚΙΤΕ Ελλάς είναι μια υγιής, κερδοφόρα επιχείρηση με πωλήσεις για το 2012 στα € 5.215.000,00. Η ανοδική πορεία της Εταιρείας αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ελληνική οικονομία, αφού οι νέες συνεργασίες και τα νέα προϊόντα που θα λανσάρει στην ελληνική αγορά στο άμεσο μέλλον θα εξασφαλίσουν σημαντική αύξηση των πωλήσεων. 

Η άριστη οικονομική λειτουργία της Εταιρείας αναγνωρίζεται από την αγορά, αφού έχει συμπεριληφθεί στη λίστα της ICAP με τις Εταιρείες με υψηλή πιστοληπτική ικανότητα "STRONGEST COMPANIES IN GREECE". Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί και η δέσμευση της Εταιρείας στην πιστή τήρηση των κανόνων ποιότητας και των κατευθυντήριων γραμμών για την ορθή πρακτική λειτουργίας. Για το λόγο αυτό, η ΚΙΤΕ Ελλάς ανέπτυξε και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001:2008. 

Ας μάθουμε και λίγα πράγματα για τα προιόντα που μου στείλανε αλλά και χρήσιμες συμβουλές:












Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την εταιρία KITE HELLAS που μου έστειλε αυτά τα φανταστικά προϊόντα και να τους δώσω ένα μεγάλο μπράβο γιατί τα δοκίμασα και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό. Σας τα συνιστώ απόλυτα και με σιγουριά!

 Επισκεφτείτε τη σελίδα: http://kite.gr/?
Για επικοινωνία, παραγγελίες, σχόλια κλπ επισκεφτείτε τη σελίδα: http://kite.gr/contact

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας γιατί σας περιμένουν πολλά!! ...και όμορφα!
Να έχετε μια όμορφη μέρα!!!


2 σχόλια: