Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

SKAG - Σετ χειροτεχνίας Pritt !



Γεια σας κορίτσια πριν λίγο καιρό η Skag μου έστειλε ένα καινούριο προιόν τους Σετ χειροτεχνειας PRITT. Μου έστειλε το σετ χειροτεχνιας για κοριτσια και ήταν πολύ όμορφο. Το δώρισα στην ανηψιά μου και ξετρελάθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τη Skag για το πολύ όμορφο δώρο. Μπορώ να πω πως είναι μία πολύ δημιουργική δραστηριότητα για τα παιδιά αλλά και μία χειροτεχνία που μπορούν να κάνουν τα παιδιά μας με τους γονείς τους παρέα.

Τι λεει η skag γι αυτό το προιόν?
Δημιουργήστε τις δικές ιστορίες μέσα από τα σετ χειροτεχνίας της Pritt.  Κατασκευάστε και παίξτε με το Μαγικό κάστρο και το πειρατικό πλοίο. 
Το κάθε σετ περιλαμβάνει:  Υψηλής ποιότητας χαρτί με διαμορφωμένα πλαίσια, μία κόλλα stick  11γρ, διακοσμητικά υλικά ανάλογα με το θέμα και βιβλιαράκι με εύκολες οδηγίες.  Διανέμεται από την SKAG.
SKAG - Σετ χειροτεχνίας Pritt !


Όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο προιόν θα κάνει μια πολύ σωστή επιλογή. Εύχομαι να το χαρούν τα παιδάκια σας. Το συγκεκριμένο μπορεί να γίνει και ένα πολύ όμορφο δωράκι για τα παιδιά σας και ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.

Τα λέμε σε επόμενο άρθρο... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου