Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Προιόντα Kyana - Review

Γεια σας κορίτσια! Με αφορμή ένα πανέρμορφο πακετάκι με προιόντα που παρέλαβα σήμερα θα σας μιλήσω για τα προιόντα Kyana. Δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω καθώς όπως σας είπα τα παρέλαβα σήμερα. Μόλις τα είδα ξετρελάθηκα και σε ολόκληρο το σπίτι πλημμύρισαν γλυκύτατες μυρωδιές. Πάμε να δούμε τι μου έστειλε η Kyana...


Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά πληροφορίες για το κάθε προιόν:

1) ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ , DYED HAIR 500ml



Μάσκα αναζωογόνησης που φροντίζει και περιποιείται τα βαμμένα μαλλιά προσδίδοντας τους υπέροχη φυσική γυαλάδα λάμψη και ζωντάνια. Γρήγορη και εύκολη στη χρήση. Δε βαραίνει και δε λιπαίνει την τρίχα. Εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα συχνής χρήσης.

500ml

2) SHAMPOO RASPBERRY, 250ml



Βατόμουρο: Σαμπουάν με εκχύλισμα βατόμουρου με μαλακτικά συστατικά που βοηθούν τα μαλλιά να επανακτήσουν την απαλότητα και τη λάμψη τους. Το σύμπλεγμα βιταμινών A, E, F και Η προστατεύει την τρίχα από την ηλιακή ακτινοβολία και την ατμοσφαιρική μόλυνση. Ιδανικό για βαμμένα μαλλιά.

250ml

3) COLOR PROTECT, 100ml


Ανάλαφρη κρέμα σε μορφή spray που δεν ξεβγάζεται, η οποία αναδομεί τα ξηρά/αδύναμα και κατεστραμμένα μαλλιά. Δρα στο βάθος της τρίχας, αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά της και χαρίζοντάς της υγεία και λάμψη, χωρίς να τη βαραίνει. Επιπλέον, κλειδώνει μέσα της τα λαμπερά χρωστικά μόρια, διατηρώντας το χρώμα αναλλοίωτο για πολύ περισσότερο χρόνο.
100ml
4) ΑΦΡΟΣ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑΤΟΣ , EXTREME



Αφρός φορμαρίσματος με προβιταμίνη Β5 για σταθερό styling και πιο φυσικό look. Ενυδατώνει και φροντίζει τα μαλλιά. Κράτημα και όγκος μεγάλης διάρκειας.

Extreme για πολύ δυνατό κράτημα 300ml

5) ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ EXTRA ΟΓΚΟ «VOLUME NOW»


Το σαμπουάν για όγκο είναι ιδανικό για λεπτά και ευαίσθητα μαλλιά χωρίς όγκο. Χάρη στα ενεργά δραστικά που περιέχει αναδομεί το στέλεχος της τρίχας χαρίζοντας όγκο,ελαστικότητα και λάμψη ενώ προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση ελαφρότητας. Ιδανικό για χτενίσματα που απαιτούν όγκο.

http://www.kyana.gr/

https://www.facebook.com/pages/KYANA-HELLAS-AE/114249538613285?fref=ts

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου!
Ευχαριστώ πολύ την Kyana για τα υπέροχα προιόντα που μου έστειλε!
Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου