Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Προιόντα Μελις- Review

Γεια σας κορίτσια. Πρόσφατα δοκίμασα κάποια από τα προιόντα Μελις και είμαι εδώ ξανά για να σας πω τη γνώμη μου σχετικά με αυτά. Μου ήρθαν σχετικά γρήγορα και αυτό μου άρεσε πολύ! Πάμε να δούμε τι προιόντα μου ήρθαν και να σας πω τη γνώμη μου:


Αυτά παρέλαβα και ήταν άριστα συσκευασμένα. Μου έστειλαν και φυλλάδια για να ενημερωθώ για τα υπόλοιπα προιόντα τους και δειγματάκια! Πολύ σωστό κατά τη γνώμη μου γιατί έτσι αποκτάς μια γενική άποψη για τα προιόντα.

Έχει Ενυδατικές, Αναζωογονητικές, Αντί-ρυτιδικές και Αναπλαστικές ιδιότητες, ενώ ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη πετυχαίνοντας σύσφιξη του δέρματος. Είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, και σε συνδυασμό με τα αμινοξέα που περιέχει, προσφέρει μια αξεπέραστη νότα ομορφιάς στο δέρμα σας. Περιέχει ισχυρά αντί-οξειδωτικά για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών και την αντιστροφή της γήρανσης. Έτσι δρα στοχευμένα στα αίτια που την προκαλούν, γι αυτό και χαρακτηρίζεται σαν μια συμπυκνωμένη πηγή αντί-γήρανσης. Μια λαχταριστή απόλαυση για το πρόσωπο και το δέρμα σας που αποκτά λάμψη και σφρίγος, από τις πρώτες κιόλας μέρες που θα την εφαρμόσετε. Η συστηματική της χρήση μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε έως και μια 15ετία νεότητας και φρεσκάδας.

 Είναι απλά υπέροχη! Τη χρησιμοποίησα 2-3 φορές και έμεινα έκπληκτη από το πόσο καλή είναι. Αφήνει το δέρμα σου άψογα ενυδατωμένο και πολύ δροσσερό. Σίγουρα θα αγοράσω την κανονική συσκευασία του.


  Ανοίξτε ολόκληρη τη φωτογραφία και δείτε την. Σίγουρα σας ενδιαφέρει.




Η κρέμα σώματος F/Κ «Melis» πετυχαίνει ανανέωση των κυττάρων, ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, σύσφιξη του δέρματος και
βαθιά ενυδάτωση.
Καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

Πολύ αποτελεσματικό! Ενυδατώνει το δέρμα και αφήνει μια βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα! Το αγαπώ!

 Ανοίξτε τις παρακάτω φωτογραφίες για να μπορέσετε να διαβάσετε τα φυλλάδια. 




Ας μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα Μελις:

Ο πρωτοπόρος κλάδος των φυσικών καλλυντικών, με την εμπορική ονομασία «Melis» ®, είναι ένας δυναμικό κομμάτι των επιχειρήσεων μας και έχει κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό. Χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα και την καινοτόμο φιλοσοφία των προϊόντων ομορφιάς που παρασκευάζει, τα οποία έχουν τύχει της αναγνώρισης του καταναλωτικού κοινού που είχε την ευκαιρία να τα δοκιμάσει.

Τα καλλυντικά μας έχουν σαν βασικές πρώτες ύλες τα παράγωγα των μελισσών, δηλαδή το μέλι, το βασιλικό πολτό, το κερί και την πρόπολη. Εκείνο όμως που τα κάνει μοναδικά και τελείως ξεχωριστά είναι η καινοτόμος μέθοδος της «Ολιστικής Αφάρμακης Μελισσοκομίας»™ με την οποία λειτουργεί το ιδιόκτητο μελισσοκομείο μας όπουπαράγουμε μελισσοκομικά προϊόντα  κρυστάλλινης καθαρότητας (EXTRA VIRGIN / FREE-DRUG).Η μέθοδος αυτή αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία και συνίσταται στην εκτροφή των μελισσιών χωρίς καθόλου τη χρήση φαρμάκων η χημικών παρασκευασμάτων. Με τη πρωτοποριακή αυτή μέθοδο τα μελίσσια αφήνονται να εργαστούν ελεύθερα στη φύση και η μόνη ανθρώπινη βοήθεια που τους παρέχεται είναι οι  «Ενεργειακές Κυψέλες»® ειδικής σχεδίασης, με ξεχωριστές ιδιότητες, και μια σειρά από ειδικούς  μελισσοκομικούς χειρισμούς. Με το τρόπο αυτό, τα μελισσοκομικά μας προϊόντα είναι κρυστάλλινης καθαρότητας  που, όπως αναφέρουμε πιο πάνω, αποτελούν τις βασικές πρώτες ύλες για την παρασκευή των φυσικών καλλυντικών «Melis» ®. Και τα υπόλοιπα όμως συστατικά των καλλυντικών μας έχουν επιλεχθεί με κριτήριο τη καθαρότητά τους και την βιολογική τους προέλευση, όπου αυτό είναι δυνατόν. Το λάδι ελιάς που περιέχεται στα καλλυντικά μας προέρχεται από δέντρα βιολογικής καλλιέργειας, και αποτελεί ένα καλό παράδειγμα αυτής μας της φιλοσοφίας.
 Οι συνταγές μας προέρχονται από μακρινούς προγόνους, που με βάση τα προϊόντα της κυψέλης, συνδυασμένα, τότε, με διάφορα βότανα, αντιμετώπιζαν όλες τις παθήσεις της επιδερμίδας, έχοντας κυρίως θεραπευτικές ιδιότητες.
 Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο καλλυντικών, που είναι επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον «Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων και καλλυντικών» (ΕΟΦ) και φυσικά, είναι, ένα προς ένα, δερματολογικά ελεγμένα.
 Το εργαστήριο παρασκευής των καλλυντικών «Melis» ®, λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι στελεχωμένο με έμπειρο επιστημονικό προσωπικό.

 Τέλος, μαζί με τους συνεργάτες μας φαρμακοποιούς, οργανώνουμε παρουσιάσεις των καλλυντικών μας, δίνοντας στους τελικούς πελάτες των προϊόντων αυτών χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τις ξεχωριστές τους ιδιότήτες και τον τρόπο χρήσης τους.

 Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε την γκάμα των καλλυντικών μας και να προσφέρουμε στην αγορά και νέα φυσικά προϊόντα φροντίδας και περιποίησης του δέρματος, όπως αντηλιακές κρέμες, κρέμες για παιδιά κ.λ.π., χρησιμοποιώντας τις πεντακάθαρες πρώτες ύλες του μελισσοκομείου μας, σε συνδιασμό πάντα με αρίστης ποιότητας ή και βιολογικής προέλευσης, έλαια.

Θα βρείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες .

www.promelis.gr

Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Μελις για τα υπέροχα προιοντα που μου έστειλε καθώς τα περιμενα με μεγάλη ανυπομονησία. Ήταν όλα φανταστικά. Ευχαριστώ πολύ και εσάς που διαβάσατε αυτό το άρθρο. Τα λέμε στο επόμενο... Φιλάκια!!!

1 σχόλιο: