Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

Δίδυμα Φεγγάρια - Ρένα Ρώσση Ζαιρη

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα αποφάσισα να κάνω μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να δω τι καινούρια βιβλία έχουν βγει στην αγορά ή τι παλιά βιβλία υπήρχαν στην αγορά και εγώ δεν τα είδα. Τώρα τελευταία έχω μεγάλη όρεξη για τα βιβλία. Όχι πως δεν είχα παλιότερα δηλαδή απλά τώρα διαβάζω καθημερινά βιβλία που έχω αγοράσει και δεν έχω προλάβει λόγω έλλειψης χρόνου να τα διαβάσω. Πάμε να σας προτείνω ένα βιβλίο που βρήκα κατά τύχη στο διαδίκτυο και μου άρεσε πάρα πολύ η υπόθεσή του. Αναφέρομαι στο βιβλίο της αγαπημένης μου -εδώ και 2 χρόνια- συγγραφέας, της Ρένας Ρώσσης Ζαίρη. Το βιβλίο λέγεται Δίδυμα Φεγγάρια και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Πάμε να δούμε την υπόθεση?

book

Λίγα λόγια για το βιβλίο

…Κι ύστερα έκλεισε τα χέρια του γύρω μου κι ύστερα βυθίστηκα στην αγκαλιά του άντρα που αγαπούσα. Το χαμόγελό του έγινε ένα με το τρέμουλο της καρδιάς μου. Κι ύστερα θόλωσαν τα μάτια μου από τη γλύκα του σμιξίματός μας. Ακόμα και το φεγγάρι θολό μού φάνταζε. Ήταν εκείνη η ώρα η παραδεισένια. Η ώρα που τα δυο κορμιά μας έγιναν ένα. Ο Ανδρέας μού έλεγε πως με αγαπούσε. Και το ολόγιομο φεγγάρι άκουσε τα λόγια του, έγινε κατακόκκινο από χαρά κι έγειρε για να δροσιστεί στο κανάλι του γλυκού νερού που λίμναζε ανάμεσα στους καλαμιώνες. Το άκουσα στ’ αλήθεια να αναστενάζει από ευτυχία. Το κοίταξα πώς έλαμπε ψηλά στον ουρανό. Το κοίταξα πώς λουζόταν στο νερό δίπλα μου. Ήταν ευλογημένη εκείνη η νύχτα. Η νύχτα με τα δίδυμα φεγγάρια... 
Ένας πρίγκιπας. Ένα άσπρο άλογο. Μια νύχτα με δίδυμα φεγγάρια, που ανάσαινε την ομορφιά της Κερκίνης. Κι η Αλίκη φέρνει στον κόσμο δύο δίδυμα κοριτσάκια. Μόνο που αναγκάζεται να πουλήσει το ένα της παιδί… 
Η Αγάπη και η Ελισάβετ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Μεγαλώνουν χωρίς να ξέρουν την ύπαρξη η μια της άλλης. Μέχρι που οι ζωές τους μπλέκονται αδυσώπητα. 
Ένα μυθιστόρημα για τον έρωτα, την αναπνοή του Θεού πάνω στη γη. Μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που χορεύει ανάμεσα στο όνειρο και την αλήθεια, προσπαθώντας να κεντήσει την ίδια την αγάπη.

Μα τι υπέροχη ιστορία! σκέφτηκα μόλις διάβασα την περίληψη αυτού του βιβλίου. Μου το είχε προτείνει και η Ελισάβετ η φίλη μου αλλά δεν το θυμόμουν. Έχω διαβάσει πολλά όμορφα βιβλία της αγαπημένης μου συγγραφέας και πιστεύω πως και αυτό το βιβλίο θα με αφήσει άφωνη. Εσάς σας άρεσε η υπόθεση? Περιμένω τα σχόλια σας.

Φιλάκια Πολλά! Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!!! 


Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ...

http://www.psichogios.gr/site/Books/show/1002498/didyma-feggaria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου