Τρίτη 14 Απριλίου 2015

GR REVIEW: Born Pretty Store

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε πως είστε; Χρόνια Πολλά! Χριστός Ανέστη! Πώς περάσατε αυτές τις γιορτινές μέρες? Εγώ πολύ καλά. Συνάντησα φίλους και συγγενείς στο χωριό και περάσαμε πολύ όμορφα οικογενειακά. Είμαι όμως πίσω πάλι εδώ για να σας μιλήσω για άλλο ένα πακετάκι με κοσμήματα που μου έφερε ο ταχυδρόμος πριν από λίγες μέρες και μου έφτιαξε τη μέρα. Έλαβα υπέροχα κοσμήματα και το σίγουρο είναι ότι το Born Pretty Store είναι από τα καλύτερα ξένα eshop με κοσμήματα για όλες τις περιστάσεις. Όπως σας είχα μιλήσει και στο προηγούμενο άρθρο μου ( Βλέπε: http://olagiatisgunaikes.blogspot.gr/2015/03/gr-review-born-pretty-store.html ) το Born Pretty Store έχει δωρεάν μεταφορικά. Μπορείτε να βρείτε πράγματα παντός καιρού, ηλικίας, προτίμησης, κλπ. Είναι όλα πολύ οικονομικά και εύχρηστα. Η παραγγελία σας έρχεται σχετικά σύντομα. Μπορείτε να δείτε εδώ σε πόσο καιρό έρχεται η παραγγελία σας σχετικά με το που μένετε.:

  • 7-15 working days to: Most of Asia countries
  • 10-16 working days to: USA , Canada , Australia , UK , Most of Europe countries
  • 13-20 working days to: Germany , Russia
  • 18-25 working days to: France , Italy , Spain , South Africa
  • 20-45 working days to: Brazil , Most of South America countries
Για να μην τα πολυλογώ θα πάμε τώρα να σας δείξω τι μου έστειλε το Born Pretty Store. Διάλεξα όμορφα κολιέ για όλες τις περιστάσεις. Ξέρετε πως έχω μια τρέλα με τα κολιέ και τις τσάντες γι αυτό ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε! <3 Τα διάλεξα διότι τώρα που πλησιάζει η Άνοιξη φοράμε περισσότερο ανοιχτές μπλούζες, λεπτές και πιο πολλά χρώματα πάνω μας επομένως, τι καλύτερο από ένα όμορφο κολιεδάκι να διακοσμεί το λαιμό μας? Τα κοσμήματα ήρθαν όλα άριστα συσκευασμένα και δεν υπήρξε ούτε μία ζημιά (Αυτό έλειπε να μου πεις!) Πάμε να δούμε τι παρέλαβα...


Πρώτο κολιεδάκι που παρέλαβα είναι ένα αγκαθωτό κολιεδάκι το οποίο δεν το περίμενα έτσι. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αυτό που παρέλαβα είναι διαφορετικό από αυτό της φωτογραφίας. Παρόλα αυτά δεν το πρόσεξα αμέσως και δεν χαλάστηκα καθόλου γιατί κι αυτό μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ ιδιαίτερο και εγώ προσωπικά θα το συνδυάσω με πουκαμισάκια.





Επόμενο κολιεδάκι που παρέλαβα από το Born Pretty Store είναι ένα Boho κολιέ σε μαύρο-χρυσό χρώμα. Είναι πιστεύω για ποιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Μου άρεσε τρελά γι αυτό και το διάλεξα και νομίζω πως κατέχει ξεχωριστή θέση στην κοσμηματοθήκη μου.


Τρίτο κολιέ που παρέλαβα είναι ένα διακριτικό κολιεδάκι για καθημερινά συνολάκια. Πάει σχεδόν με όλα και συνδυάζεται πολύ εύκολα. Είναι λεπτό και χαριτωμένο κατά τη γνώμη μου και πηγαίνει σε όλες σας! Να είστε σίγουρες! 




Τέταρτο κολιεδάκι που διάλεξα είναι ένα ακόμη διακριτικό σχέδιο με μία πολύ μικρή όμορφη και χαριτωμένη καρδούλα. Εντάξει έχω τρέλα και με τα διακριτικά χαριτωμένα κοσμηματάκια. Είναι χρυσό σε χρώμα και προσαρμόζεται αναλόγως τι μάκρος το θέλετε. Το αγαπώ!





Αυτά ήταν τα κοσμηματάκια που παρέλαβα από το Born Pretty Store και τους ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτά. Είναι όλα τα κοσμήματα πανέμορφα. Εντάξει είναι λογικό που και που να γίνεται κανα λαθάκι αλλά δεν με πείραξε εμένα καθόλου γιατί δεν έχει και τεράστια διαφορά κατά την γνώμη μου. Ελπίζω να σας άρεσαν και εσάς τα κοσμήματα και να σας υπενθυμίσω πως είναι πάμφθηνα και με δωρεάν μεταφορικά κι αυτό είναι χίλιες φορές καλύτερο από το να πάτε έξω σε κάποιο κατάστημα και να πληρώσετε 7-8 ευρώ το λιγότερο για ένα κόσμημα που στην ουσία μπορείτε να το βρείτε με 1-2 ευρώ στο Born Pretty Store. Σας δίνω και τα λινκς, του eshop και των κοσμημάτων που σας έδειξα έτσι ώστε να πάτε να τα δείτε κι εκεί. 

http://www.bornprettystore.com/

http://www.bornprettystore.com/womens-necklace-fashion-necklace-boho-collar-necklace-p-14685.html 

http://www.bornprettystore.com/vivid-wave-shaped-necklace-concise-necklace-p-16005.html

http://www.bornprettystore.com/quirky-fish-bone-shaped-necklace-chain-link-necklace-p-15161.html

http://www.bornprettystore.com/pretty-heart-shaped-necklace-gold-plated-necklace-boho-collar-necklace-p-12254.html

Ξέχασα να σας υπενθυμίσω πως αν θέλετε να έχετε και κάποια έκπτωση στην αγορά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό VOYT10  για ακόμη χαμηλότερες τιμές στην παραγγελία σας. Καλές αγορές! 

Ελπίζω να σας άρεσε το άρθρο μου! Τα λέμε στο επόμενο και μέχρι τότε.. φιλάκια πολλά!!
xxx

2 σχόλια: