Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

REVIEW: Yves Rocher


Γεια σας! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Το καλοκαιράκι μπήκε για τα καλά και επί της ευκαιρίας είπα να δοκιμάσω μερικά προιόντα από την εταιρία Yves Rocher. Η παραγγελία μου έγινε διαδικτυακά μέσω Facebook και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Η κυρία που με εξυπηρέτησε ονομάζεται Ανθή Χμηλοθώρη και ήταν ευγενέστατη. Με βοήθησε πολύ με την παραγγελία μου και φρόντισε να μου σταλούν τα προιόντα το συντομότερο δυνατό.



Τα προιόντα που παρήγγειλα είναι: 1 υγρό ντεμακιγιάζ, 1 κραγιόν και 1 lip balm. Το πακετάκι που περιελάμβανε πολλά φυλλάδια, πράγμα πολύ ικανοποιητικό προκειμένου να ενημερώνονται οι πελάτες για τις διάφορες προσφορές και εκπτώσεις καθώς και πολλά δειγματάκια για να έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κι άλλα καινούρια προιόντα που ίσως να μη γνώριζα. Το πακετάκι μου με ξάφνιασε ιδιαίτερα με όλα αυτά και με άφησε απολύτως ικανοποιημένη και ευχαριστημένη.



Πρώτο και καλύτερο  προιόν που αγόρασα είναι ένα ροζ κραγιόν. Η απόχρωση του είναι κάπως ροδαλί. Είναι πολύ γλυκό χρώμα, έχει πολύ καλή απόδοση, μεγάλη διάρκεια και προσφέρει και ενυδάτωση. Η συσκευασία του είναι χρυσή και αυτό το κάνει να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό. Το λάτρεψα κυριολεκτικά και πλέον δεν το αποχωρίζομαι ποτέ στις βραδινές και πρωινές μου εξόδους. Το αγαπώ! Είναι απλά υπέροχο!


Δεύτερο προιόν που παρέλαβα είναι ένα lip balm με κόκκινο χρώμα και γεύση κεράσι. Ήθελα να αγοράσω ένα τέτοιο αλλά σπάνια έβρισκα lip balm με χρώμα στην αγορά και μάλιστα τόσο οικονομικό όσο της Yves Rocher. Έτσι, το αγόρασα. Δεν το μετανιώνω καθόλου κορίτσια μου! Το συγκεκριμένο μυρίζει καταπληκτικά, δίνει ένα όμορφο φυσικό κόκκινο αποτέλεσμα στα χείλη και τα ενυδατώνει τόσο πολύ που τα κάνει να φαίνονται πλούσια και σαρκώδη, χείλη για φίλημα. Μπορείτε να το βρείτε και σε άλλα αρώματα-γεύσεις με ή και χωρίς χρώμα. 




Τρίτο και τελευταίο προιόν της παραγγελίας μου είναι ένα υγρό νεράκι ντεμακιγιάζ. Τον τελευταίο καιρό προτιμώ να χρησιμοποιώ τα υγρά προιόντα για να αφαιρώ το μακιγιάζ μου παρά υγρά μαντηλάκια και θα σας εξηγήσω το λόγο. Το υρό ντεμακιγιάζ καθαρίζει σε βάθος το δέρμα από κάθε βλαβερό -ίσως- και βαρύ -ίσως- προιόν μακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις σε αντίθεση με τα μαντηλάκια που απλώς αφαιρούν επιφανειακά το μακιγιάζ. Ακόμη, το συγκεκριμένο, έπειτα από 5 μέρες συνεχόμενης χρήσης, διαπίστωσα ότι αφήνει την επιδερμίδα καθαρή, φρέσκια και ενυδατωμένη φωτίζοντας το πρόσωπο και κάνοντάς το να λάμπει. Αυτό σε συνδυασμό με ένα από τα δειγματάκια που περιείχε το πακετάκι μου ήταν ο καθιερωμένος τρόπος να φροντίσω την επιδερμίδα μου έπειτα από κάθε έξοδο μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Επικοινωνήστε με την Ανθή και κάντε σήμερα την επόμενη παραγγελία σας. Εγώ έμεινα απολύτως ικανοποιημένη από τα προιόντα της Yves Rocher και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα προτιμήσω ξανά γιατί η Yves Rocher σέβεται τους πελάτες της και φροντίζει για την ομορφιά και την περιποίηση κάθε γυναίκας. 


6 σχόλια:

  1. Ωραία προϊόντα!! Το νεράκι ντεμακιγιάζ θα ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω μιας και το τζελ που χρησιμοποιώ πολλές φορές μου ξηραίνει την επιδερμίδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις! Είναι πολύ καλό! Εγώ το λάτρεψα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. modelpanagiwta
      Ριξε μια ματια στην σελιδα μας στο facebook και οτι σε ενδιαφερει να στο στειλω οπου κι αν βρισκεσαι!

      Διαγραφή
    4. Λέγομαι Χαμηλοθώρη Ανθή και είμαι αισθητικός Σύμβουλος της εταιρείας Yves Rocher Trust Me. Ρίξε μια ματιά εδώ και για ότι σε ενδιαφέρει μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε μέσω Facebook είτε μέσω τηλεφώνου, στο 640611265. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω επικοινωνία μαζί σου.

      Διαγραφή